martes, 26 de enero de 2010

GENT QUE FA RABIA: VEGETARIANS GUAYS

Segons el meu parer hi ha tres tipus de vegetarians:

1. Individus que no mengen carn per convicció.
2. Individus que no mengen carn per que fa guay i creuen que aixi follaran més.
3. Fills de puta de merda que no menjen carn, i no volen que tu en menjis.

Dels tipus 1 i 2 no en parlaré perque me la pela el que menji o deixi de menjar cadascú. A més, prou pena tenen de no gaudir de les mels d'un bon pernil curat, o una deliciosa butifarra negra.
Aixi doncs parlarem del tipus 3.

Mascles: Individu d'estetica hippi que ronda els 50 kg. de pes. Defensor a ultrança dels drets animals, vinculat als moviments socials, brut, deixat i prepotent. Té la ferma convicció de que els que menjem carn estem un pas per sota seu evolutivament, i que cometem un greu error. El cap de setmana consumeix grans quantitats de cocaina lliure de greixos animals, i intentará per tots els mitjans convencer a qualsevol de que si no menja carn es trobara millor.

Femelles: Idem, peró amb l'agreujant de que si en veus un exemplar sense roba la podríes confondre amb el yeti, ja que desconeixen el terme depilació. A les nits de lluna plena ballen en pilota picada al bosc i s'abraçen als arbres amb la convicció de que aquests els transmeten la seva energia.

Pero el que fa més rabia es quan et toca asistir a cualsevol tipus d'acte que impliqui un apat, en el qual hi ha relacionada aquesta gent. La carn brilla per la seva ausencia. Com que ells no en menjen, els demés tampoc. En substitució et posen aquella puta porquería insipida de tofu, o aquella altra merda, "saitán" o com collons es digui. S'ho podríen fotre tot plegat al cul, i em resultaría més gratificant que no pas habent-m'ho de menjar.
Doncs bé, jo des d'aqui llançó una proposta. Si coneixeu algun vegetaria convideulo a dinar. I un cop sigui assegut a taula li poseu un plat de deliciosa merda calenta, recent sortida del vostre magnanim cul, alegant que sou coprofags, i no menjeu res que no sigui merda. A veure quina cara s'els hi queda.

8 comentarios:

  1. quatre hòsties i tres patades a la boca mereixen.
    Per cert, si vol ser odisfèric com diu tregui la puta paraula de comprovació. És un ordre!

    ResponderEliminar
  2. Diría que ja ho he tret Doctor. De no ser així li agrairé que m'ho faci saber.

    ResponderEliminar
  3. Campus de Bellaterra, bars de Gràcia, torres de l'Empordà, masies remodelades del Vallès... indrets on es poden trobar aquests individus.

    ResponderEliminar
  4. Creguim Sr. Josep quan li dic que ultimament es poden trobar a tot arreu. Sembla una d'aquestes modes merdoses... No s'extranyi si cualsevol dia en trova un al water de casa examinant les defecacions per a dir-li que cagaría millor si seguis la seva dieta.

    ResponderEliminar
  5. Als vegetarians se'ls farà renegar fàcilment de les seves estranyes conviccions oferint-los un bon xuleton del més profund de Guipúscoa.

    Això del todu segur que es menja el cervell.

    *Sànset*

    ResponderEliminar
  6. Tofu i no "todu", volia dir.

    Encara és massa d'hora...

    ResponderEliminar
  7. Vostè respectarà als vegetarians 1 i 2, però mire el que li dic: algú que no menja carn perquè pensa que follarà més, es mereix ser follat pel cul amb una pastanaga de les més grosses.

    ResponderEliminar
  8. De fet només tinc cert respecte pels de tipus 1 Sr. Remitjó. Pel que fa a la pastanaga, va molt bé per la vista. Foti'n un al cul d'algu, i ja veurá quins ulls que obre!

    ResponderEliminar