martes, 2 de febrero de 2010

REALITI XOU

Vivim en un país on es premia l'estupidesa. La máxima aspiració de la majoría de monguers que poblen la peninsula es sortir a la tele, al gran hermano, o alguna puta merda inmunda per l'estil...
Fan hores de cua per presentar-se a castings, que despres les cadenes de tele-caca, farán servir per a mostrar-nos als més profundament subnormals desprenent-se de la seva dignitat, ja sigui intentant cantar, com a operacion trunyo, demostrant les seves increibles (i inexistents) habilitats especials, com al programa de merda aquell de telecinco, o simplement explicant les vergonyes. I amics, aixó ja no hi ha qui ho pari. Per aixó crec que la solució radica en jugar al seu joc. Tinc una proposta de reality xou.12 concursants entren a viure a l'academia Mauthausen, on serán objecte de les tortures més salvatges i rebrán brutals pallisses. Cada setmana hi haurá nominacións, i un d'ells palmará a mans del director de l'academia.
P.D: Com a director de l'academía m'agradaría proposar el Dr. Muerte.

6 comentarios:

  1. Magrada la proposta. "Qui serà el proper concursant en abandonar la casa... per la xemeneia?"

    ResponderEliminar
  2. Molt acertada l'elecció del director. El paper li escau. Per cert, ha vist el nou Gran Hermano: "El reencuentro"? Rissem el ris. Ara ajunten a ex parelles, que van acabar com el cul, de passades edicions...veure per creure.

    ResponderEliminar
  3. Els concursants haurien de ser els mateixos que ja han estat a altres programes similars. No es mereixen altra cosa...

    Srta. Noa, si segueix vostè mirant aquestes coses a la tele, aviat tornarà a fumar...

    ResponderEliminar
  4. Li proposo l'eslogan: El reality us farà lliures!

    ResponderEliminar
  5. Sr. Sergi, per la xemeneia si, pero en forma de fum i cendra...

    Srta. Literal, donades les caracteristiques del concurs la proposta de director era obligada. Coincideixó amb el Sr. Remitjó en que no li convé seguir veient cap realiti xou, tret de Gran Mauthausen si arriva a veure la llum.

    Sr. Remitjó, prenc nota de la proposta, peró tampoc hem de tancar la porta als "nous talents"

    Sr. Txisky, crec que sería més adequat quelcom del tipus, El reality que us destrossará l'esfinter...

    ResponderEliminar
  6. Quatre mesos i mig més tard accepto el càrrec de director, sempre que el paguin les dietes clar.

    ResponderEliminar